Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Пряма мова. Дмитро Ляшов про відновлення театральної площі

Дата: 10.08.2020 08:34
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

– Притримуємося бюджету з реконструкції Черкаського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. Він становить 60 млн грн, як і обіцяли! Зменшили вартість проекту за рахунок знаи?дених технологічних рішень, які жодним чином не будуть впливати на якість завершених робіт.

Нарешті затвердили генеральнии? план благоустрою театральноі? площі. Максимально врахували пропозиціі? громадськості. Тут ми проведемо додаткове озеленення із застосуванням автоматичного поливу, влаштуємо додаткові місця відпочинку для черкащан.

Спираючись на обіцянки керівництва міста Черкаси, сподіваємося на вирішення наи?ближчим часом двох важливих питань, які безпосередньо впливатимуть на термін реалізаціі? проекту:

– перенесення квіткового павільи?ону;
– наближення та забезпечення ритмічного співфінансування проекту.

У свою чергу колектив театру на відкриття готує феєричну концертну програму. Нагадаємо, відкрити відбудований театр хочемо у середині жовтня.

Нам дуже приємно, що до реалізаціі? проекту долучилися професіонали ринку в сфері застосування рішень по світлу, звуку та механіці сцени. Серед фішок проекту можу сказати, що за якість звуку буде відповідати обладнання всесвітньо відомої компанії Bose.

Завдяки професіи?ному підходу театр отримає сучасне обладнання і оновлену сцену, які повною мірою дозволять реалізувати художні задуми його очільника Петра Ластівки.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua