Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Роман Боднар провів особистий прийом на Чигиринщині

Дата: 05.08.2020 09:14
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

Очільник області Роман Боднар сьогодні з робочим візитом побував на Чигиринщині. Найперше провів особистий прийом громадян, залучивши й представників правоохоронних органів.

Фото без опису

– Сьогодні в районі було багато звернень, декілька колективних. Зокрема щодо добудови спортивної зали загальноосвітньої школи ім. Б. Хмельницького в Чигирині, – говорить Роман Боднар. – Це один із місцевих довгобудів, розслідування та встановлення причин – компетенція правоохоронних органів. Але без правової оцінки рухатися далі не можемо, її проведення треба пришвидшити. Завтра піднімемо це питання із правоохоронними органами на обласному рівні. Одне із резонансних питань – діяльність Чигиринського навчально-реабілітаційного центру. Рішення не повинні прийматися односторонньо. Ініціюємо створення профільної робочої групи, в її складі мають бути і батьки, які сьогодні прийшли також на прийом. Маємо грунтовно вивчити проблему. Ставлю це питання на особистий контроль.

Фото без опису

Водночас голова ОДА додав, що практику виїздних особистих прийомів продовжуватиме й надалі. Їх традиційно анонсуватиме завчасно у себе на офіційніс сторінці у мережі Фейсбук.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua