Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

В обласному центрі діє патріотичний музей АТО

Дата: 29.09.2020 08:59
Кількість переглядів: 127

Фото без опису

Сотні експонатів із зони проведення операції об’єднаних сил, перевірених Нацполіцією, особисті речі бійців, залишки снарядів. Понад два роки в Черкасах працює «Патріотичний музей АТО».

Відкрив його 28 березня 2018 року волонтер Олексій Святенко. Чоловік стверджує, мав на меті зберегти та примножити пам’ять про героїзм українських бійців, а також показати молодому поколінню речі «війни» з Донеччини та Луганщини. Є експонати з Донецького аеропорту, Авдіївки, Авдіївської промзони, шахти Бутівка, с. Піски, м. Мар’їнка та Щастя, Слов’янська, Лисичанська та Первомайська. Це особисті речі бійців, перероблений Т4 під «бронітечик», елементи снарядів, гільз, осколки від системи град та ін.

Музей працює щодень з 8.30 до 17.30 окрім вихідних. У суботу та неділю тут можуть проводити екскурсії за попередньою домовленістю.

Детальна інформація за телефонами 093-975-22-88, 067-401-33-38

Адреса: перехрестя вулиць Благовісної та Можайського


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua