Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Черкащину відвідав перший заступник керівника Офісу Президента України

Дата: 04.08.2020 08:16
Кількість переглядів: 172

Фото без опису

Із робочим візитом Черкащину відвідав перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов. Тут вони спільно з очільником області Романом Боднаром проінспектували хід будівництва на об’єктах програми #Великебудівництво:

Зокрема, першим оглянули будівництво спортивного комплексу на базі Кам’янського ліцею. Загальна вартість проекту – 5,6 мільйонів гривень. Тут вже влаштовують трибуни, бігові доріжки, окремо буде встановлена огорожа.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

– Вже говорив, що це єдиний масштабний спортивний майданчик на Кам‘янщині, – наголосив Роман Боднар. – Тому комплекс важливий для всього району. Місцеві жителі займатимуться спортом у пристосованих для цього комфортних умовах. Також комплекс стане хорошим місцем для проведення розважальних заходів, фестивалів, концертів, що підсилить туристичний потенціал регіону.

Також відвідали Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра». Потужності приміщень наявного Центру вже давно вичерпані, а реабілітація та корекція діткам із вадами слуху черкащини просто необхідна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

– Це дуже важливий соціальний об’єкт, – коментує очільник Черкащини. – Цього року ми прибудовуємо спортивний зал, якого так не вистачало вихованцям закладу, третій поверх, облаштуємо дах, утеплимо фасад всього приміщення. Також тут споруджується спортивний майданчик на подвір’ї Центру. Роботи пришвидшуємо, адже зовсім скоро діти прийдуть на новий рік навчання. Вкотре дякую директорці закладу Ірині Зганяйко, яка не перестає дивувати наполегливістю та енергійністю. Вона має багато проектних ідей, які сягнули вже міжобласного рівня, будемо втілювати.

У Центрі навчаються дітки із особливими освітніми потребами, а також проходять відповідні курси їх батьки. Загальна кошторисна вартість проекту – понад 22 млн грн.

Фото без опису

Фото без опису

Також відвідали Черкаський обласний драматичний театр. Тут роботи нарешті на фінішній прямій. Приміщення практично готове до відкриття. Глядацький зал відреставрований, меблі також закупили та встановили. На другому поверсі театру просторий хол, де також зможуть проводити міні-вистави, івенти абощо.

– Залишається облаштувати сцену, спільно із міською владою маємо зробити площу театру, – додає Роман Миколайович. – Після пожежі, яка відбулася 5 років тому, налаштовані вже цього року переглянути прем’єрну виставу у рідних стінах акторського колективу.

Наприкінці робочого візиту Сергій Трофімов провів співбесіди з головами кількох РДА, а також робочу нараду з керівниками правоохоронних органів.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua