Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

В ОДА підписали тристоронню угоду про співпрацю

Дата: 30.07.2020 09:50
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Влада, роботодавці та профспілки продовжують якісну співпрацю на Черкащині. Сьогодні в ОДА підписали тристоронню територіальну угоду про співпрацю на 2020-2025 роки. Цей документ, переконаний очільник області Роман Боднар, дозволить вийти на вищий рівень взаємодії між цими трьома гілками суспільства.

Працюватимуть за тристоронньою територіальною угодою Черкаська облдержадміністрація, обласне об’єднання роботодавців та Федерація профспілок Черкащини. Ця угода стала логічним продовженням попередньої. Втім нині її ґрунтовно допрацювали та оновили. Наступні два роки координатором виконання положень документу буде керівник обласної Федерації профспілок Петро Шевченко.

Фото без опису

Фото без опису

– Ми напрацьований дуже серйозний документ, – зазначив очільник ОДА роман Боднар. – Провели над ним не формальну роботу, а реально опрацьовували та вичитували його. До формування положень тристоронньої угоди залучали керівників структурних підрозділів ОДА, об’єднання роботодавців, профспілки. Особисто ознайомився з кожним пунктом, адже не хочу, щоб цей документ став ще одним з низки тих, які не виконуються та не мають реального впливу. Тут прописані фундаментальні речі, формат співпраці між, по суті, трьома основними складовими нашого суспільства: бізнесом, владою та громадою. Це ті три стовпи, на яких тримається будь-яка держава. Не перестаю наголошувати, що конструктивні взаємостосунки є запорукою розвитку держави та суспільства в цілому, підвищення рівня якості життя.

Роман Боднар додав, що підписана угода про співпрацю має на меті, перш за все, у взаємодії створити умови для підвищення якості трудового потенціалу, конкурентоздатності людей та бізнесу, ефективності дій влади.

Фото без опису

Фото без опису

– Якщо ми серйозно поставимося до взятих на себе зобов’язань, це означає, що три сторони – влада, роботодавці та профспілки – разом, кожен на своєму рівні отримає позитивний результат, – зауважив керманич області. – Перед нами, як органами влади, стоїть надзвичайно багато завдань. Добре, що їх розуміють і роботодавці, й профспілки. У кожної зі сторін є очікування від реалізації цієї угоди. Дослухаючись один до одного зможемо налагодити дійсно плідну роботу, яка буде на користь розвитку регіону.

Керівник Черкаського обласного об’єднання роботодавців Борис Райков стверджує, що підписаний документ відкриває нові можливості для якісної співпраці на всіх рівнях.

Фото без опису

Фото без опису

– Наша мета, щоб люди, які працюють на наших підприємствах відчували себе комфортно, впевнено та захищено, – додає він. – Як би не було складно, середня заробітна плата по області з 2016 року зросла майже у 2,5 рази, тобто з 3,5 тисяч гривень до 9 тисяч гривень. Це також результат нашої спільної роботи.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua