Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

Започатковуємо систему кадрового резерву, – Роман Боднар (відео)

Дата: 23.07.2020 10:42
Кількість переглядів: 99

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Роман Боднар оголосив запуск системи кадрового резерву. Очільник області звернувся до потенційних кандидатів із проханням висловлювати свої бажання та надсилати резюме. Це стосується охочих спробувати себе на державній службі у сферах земельного, лісового господарства, аудиті, податкові, правоохоронній сфері та ін. 

“Для розуміння: в нас є понад 30 представництв центральних органів виконавчої влади, зокрема правоохоронні та контролюючі органи. Важливо, щоб вони були ефективними та принциповими. Ст. 2 “Закону про місцеві державні адміністрації” зобов’язує ОДА забезпечувати законність та правопорядок. Саме цей пунт дає повноваження впливати на представництва ЦОВВ. В тому числі і на кадрову політику, тому маємо право звертатися щодо спіпраці. Але якщо ми бачимо неефективність обласного керівника, сигналізуємо про це в профільне міністрертсво, маємо конкретні факти, то повинні запропонувати альтернативу. На сьогодні це проблема”, – пояснив Роман Боднар.

Резюме можна надсилати на електронну адресу  або ж заповнити форму:

vkr@ck-oda.gov.ua
https://forms.gle/KGqpBXHg1xQEwXEB9

– Із усіма охочими проведемо співбесіду, хто потрапить в поле зору, – запропонуємо навчання і проходження конкурсу. У вас є шанс без “блату” чи зв’язків потрапити на роботу і проявити себе. Від вас – фаховість, принциповість, бажання розвиватися і бути корисним суспільству, – додав голова ОДА.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua