Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

В області перепризначили субсидії для 153,6 тис. родин

Дата: 01.07.2020 11:33
Кількість переглядів: 111

Органи соціального захисту населення області перепризначили субсидії на новий термін для 153,6 тис. сімей. Для цього вони самостійно, без додаткового звернення громадян, збирали повний пакет документів, інформують у Департаменті соціального захисту населення.

Зокрема 10,5 тис. сімей (6,8%) відмовили в призначенні субсидії, в тому числі 3,7 тис. сімей отримали відмову у зв’язку з наявною заборгованістю з оплати житлово-комунальних послуг. Основними причинами відмови є відсутність доходів та несплата єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Окремим категоріям осіб субсидія не призначена у зв’язку з переходом на пільги відповідно до їх заяв.

Разом з тим, відбувається призначення за новими зверненнями. Майже 2,5 тисячам таких сімей вже здійснили розрахунок.

Враховуючи, що розрахунок субсидій проводиться на неопалювальний період та зростання доходів громадян, розмір субсидії для окремих сімей є нульовим. Однак, у разі збільшення тарифів на комунальні послуги таким сім’ям також буде здійснено автоматизований перерахунок розміру субсидій.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua