Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лебедівська громада» (код ЄДРПОУ: 33891639) був реорганізований і увійшов до складу Кам’янської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лебедівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Кам’янської громади

У період карантину вислухають та допоможуть порадою психологи

Дата: 08.04.2020 08:17
Кількість переглядів: 84

Нагадуємо жителям Черкащини, що в період карантину психологічно їм можуть допомогти фахівці-практики, які в умовах надзвичайної ситуації надають психологічну підтримку. Це волонтери, які тісно співпрацюють з Черкаським обласним контактним центром. Його директорка, радниця з розвитку соціальної згуртованості в Черкаській області Лариса Ходаковська зазначає, що ініціювали таку підтримку кризовий практичний психолог Черкаського реабілітаційного центру «Астра» Наталія Мисан та її колеги – близько 20 психологів-практиків із Черкащини, а також кількох інших регіонів, що мають досвід роботи з людьми із депресивними й тривожними станами.

Якщо ви відчуваєте неспокій, переживаєте через надзвичайну ситуацію, складно реагуєте на вимушену ізоляцію, звертайтесь по допомогу до фахівців за номером «гарячої» лінії: 0 800 50 88 76.

Зауважимо, Черкаський обласний контактний центр активно співпрацює з волонтерами щодо підтримки людей похилого віку та людей з інвалідністю. Зокрема допомагають з доставкою продуктів, ліків тощо.

Телефони «гарячої» лінії:

0 800 50 88 76, (0472) 36-11-13


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua